bepaHet eind van het seizoen is weer in zicht. Het is dus weer tijd voor de seizoensafsluiting. Wij als activiteitencommissie hebben samen met het bestuur besloten om het dit jaar eens anders te doen. Zoals onze vrijwilligers wel weten houden we iedere twee jaar een gezellige avond om hun te bedanken voor de inzet. De laatste vrijwilligersdag zullen we niet gauw overtreffen want die was gewoon super. Eerst de uitdaging om te voetballen tegen oud FC Twente en daarna een heerlijke BBQ en een drankje bij de ijsbaan.

Dit jaar gaan we het combineren met de afsluiting en laatste activiteit van het seizoen. Onder het genot van een drankje en een heerlijk stukje vlees van de BBQ gaan we eerst vogelschieten. Iedereen kan dan meedingen naar de titel BEPA schutterkoning(in) van de SVFCTM. Want ja ook vrouwelijke leden zijn van harte welkom.

Dit alles zal plaatsvinden aan de Hogedijk 10 bij Fam. Oosterkamp in Markelo. En wel op zaterdag 11 juni 2016.

Voor onze vrijwilligers is deze avond geheel gratis omdat zij zich het hele jaar vrijwillig inzetten voor de vereniging en we hun in het zonnetje willen zetten. Voor overige leden zal deze all inclusive avond 20 euro kosten. Tevens zullen er op deze avond de PLUS toto prijzen worden uitgereikt aan de winnaars.

Schroom dus niet en geef je snel op via de lijst in de bus of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (eenmaal opgegeven en zonder geldige reden uitblijven is gewoon betalen)
Opgave mogelijk tot 8 juni 2016.

We starten om 18:45 en het eerste schot zal door onze huidige koning Martin Krijgsman gelost worden om 19:30.