Doe mee aan de PLUS toto 2023-2024!

plus logoTraditioneel starten we het nieuwe seizoen met de PLUS toto. Evenals vorig jaar is het seizoen opgedeeld in 4 periodes. De eindwinnaar verdient 40% van de totale prijzenpot. Een periodewinnaar ontvangt 15%. Iedere deelnemer aan de PLUS toto kan maximaal één prijs winnen. De tussenstand van de PLUS toto is te zien op het ledengedeelte van de internetsite (www.fct-markelo.nl). Het meedoen kost je maar € 5,- Wanneer je meedoet aan de PLUS toto ga je akkoord dat je naam op tussenstanden, eindstanden en eventuele berichten wordt gecommuniceerd.

Download het digitale inschrijfformulier of het printformulier voor de PLUS toto 2023-2024 en maak kans op mooie geldprijzen!

We stellen het zeer op prijs als het digitale inschrijfformulier wordt gebruikt!

Vul het formulier nadat je het gedownload hebt in en verstuur het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitleg gebruik digitale formulier:

  • Download het digitale PLUS toto formulier of open de bijlage in de verstuurde mailing.
  • Sla het PLUS toto formulier op op je eigen computer / tablet.
  • Open vervolgens het formulier met Excel.
  • Vul vervolgens de velden in, naam, wedstrijd1, wedstrijd 2 etc.
  • Nadat je alles ingevuld hebt sla je het bestand nogmaals op je computer op, geef het bij voorkeur jouw eigen naam, bijvoorbeeld JohanOosterkamp_Plustoto2324.xlsx
  • Open je mail programma en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voeg het zojuist opgeslagen bestand toe als bijlage in deze mail en verstuur de mail.
  • Mocht het dan nog niet lukken, druk dan het formulier af of gebruik de printversie, vul het in en lever het in bij één van de bestuursleden.

We gaan pas starten met de wedstrijd FC Twente - PEC Zwolle, zodat we deelnemers voorafgaand aan deze wedstrijd ook nog formulieren kunnen laten invullen bij De Kroon. Nogmaals wel graag het verzoek gebruik te maken van het digitale formulier!

Je kunt de € 5,- overmaken op rek. nr. NL48RABO0340741082, vermeld hierbij je naam + PLUS toto 23-24

Niet betaald betekent ook geen deelname!