Helaas zijn wij genoodzaakt om na meer dan 25! geweldige jaren bij Toornsmit de samenwerking tussen de vereniging en de famillie Smit te moeten beëindigen. Zoals een ieder vast wel heeft vernomen zal Toornsmit per 1 juli stoppen met de activiteiten.
Wij willen bij deze Johan, Ina, Sharon & Sven heel erg bedanken voor alle inzet die zij al die jaren voor onze vereniging hebben gedaan!
Hierbij willen wij graag aankondigen dat er een nieuwe vaste vertreklocatie is gevonden vanaf het komende seizoen. Door de veranderingen bij de huidige vertreklocatie Toornsmit, zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie vanaf waar wij per volgend seizoen vandaan kunnen vertrekken.

Markelo

 

Na zorgvuldig zoeken en meerder opties in overweging te hebben genomen is er besloten dat De Kroon de nieuwe vaste vertreklocatie zal worden. Deze locatie biedt vele voordelen voor de vereniging, zoals de bereikbaarheid in het centrum, de mogelijkheid voor het ontvangst en het op een zo goed mogelijke manier organiseren van het busvervoer.

Het aanmelden voor de activiteiten zal in het café van De Kroon plaatsvinden en de bussen zullen geparkeerd worden op het Roggeplein. Over eventuele verdere details volgt later meer.
De vereniging is dankbaar voor de welwillendheid van de De Kroon om de activiteiten op deze locatie te organiseren en kijkt uit naar een prettige samenwerking.

Wij nodigen alle leden en supporters per volgend seizoen van harte uit op de nieuwe locatie en vanaf hier verder te gaan met wat wij de afgelopen 25 jaar met veel plezier bij Toornsmit hebben gedaan. Wij zijn ervan overtuigd dat De Kroon een uitstekende locatie zal zijn om onze activiteiten voort te zetten.

Logo svfctm web1Grand Café De Kroon in Markelo - Restaurant Overijssel