Vrijdag 6 januari staat de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar alweer op het programma! 
FC Twente speelt dan om 20:00 uur tegen Emmen in de Grolsch Veste. Vertrijktijd bussen is, zoals gewoonlijk 1,5 uur van te voren namelijk om 18:30 uur.

Let op dat je jezelf afmeldt via WhatsApp (06 199 66 466) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je als busabonnementhouder niet mee gaat met de bus.
Ook opgaves zijn van harte welkom via deze kanalen.

Ophaalmoment winterpakket

Voor diegene die een winterpakket hebben besteld en deze nog niet hebben opgehaald en/of betaald is dit tijdens het aanmelden voor de bus mogelijk. 
Vanaf 17:30 uur zullen wij klaarzitten voor het aanmelden van de bus en tevens de mogelijkheid tot het ophalen van het winterpakket.
Gelieve op tijd aanwezig te zijn zodat wij om 18:30 uur ook kunnen vertrekken!

December Donatie

Neem je kleingeld mee want na de wedstrijd zal er worden gecollecteerd voor de succesvolle jaarlijkse December Donatie. 
Door de December Donatie hebben wij als supportersvereniging al vele organisaties en evenementen in Markelo een steuntje in de rug kunnen geven en wordt dit altijd enorm gewaardeerd. 

Dit jaar komt de donatie ten goede van

"Kerstfairytale".
Deze werkgroep organiseert ieder jaar de intocht van de sneeuwkoningin in Markelo. De kinderen uit Markelo kunnen tijdens dit evenement een wens voor een ander in vervulling laten komen.