Op vrijdag 2 december jl. heeft een geslaagde Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsgevonden bij De Vennebekken. Hierdoor heeft het bestuur het seizoen 2021-2022 formeel kunnen afsluiten en daarnaast toelichting kunnen geven op de huidige stand van zaken.
Aangezien er een stemmingsronde heeft plaatsgevonden met betrekking tot enkele prijswijzigingen willen wij de afwezigen op deze manier inlichten.  

De financiële situatie van de vereniging
Tijdens de ALV wordt altijd de financiële situatie van de vereniging gepresenteerd.
De vereniging staat er nog steeds goed voor maar door de tergukerende prijsverhogingen voor het busvervoer de laatste jaren kunnen wij er niet meer onderuit om ook een prijswijziging door te voeren. 
Zelfs ondanks de nieuwe prijzen zal er naar verwachting nog steeds een klein verlies worden geleden in het boekjaar maar dit valt voor het aankomende seizoen nog te overzien.

De nieuwe prijzen elke worden doorgevoerd per seizoen 2023-2024 zijn:
- Busabonnement: € 105,- 
- Losse aanmelding: € 7,50
- Contributie: € 20,-
- Consumptie: € 1,75

Na een stemmingsronde onder de aanwezige zijn de nieuwe prijzen goedgekeurd.
Wij begrijpen dat de verhoging op bovenstaande prijzen vragen met zich mee brengt. Indien gewenst kunnen die gesteld worden aan het bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bestuurlijk nieuws
Er heeft een bestuurswisseling plaats gevonden. Rick Coenen is na een jaar als aspirant bestuurslid officieel toegetreden tot het bestuur. Hij vervangt hiermee Bas Schreurs.
Bas heeft na 10 jaar het bestuur verlaten. Tijdens de ALV is op een passende wijze afscheid genomen. Bas, bedankt voor jouw inzet in al die jaren!
Daarnaast zijn de bestuurstermijnen van Rik Ooms & Sam Schreurs met 2 jaren verlengd. Het bestuur is nog op zoek naar vervanger voor Bert van de Sluis die zijn laatste jaar als bestuurslid in is gegaan. 

Mocht je graag de notulen willen inzien of vragen hebben. Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.