In het seizoen 2021-2022 zijn er in totaal 4 thuiswedstrijden geweest waarbij het niet mogelijk was om een thuiswedstrijd van FC Twente te bezoeken. 

Door het missen van deze 4 wedstrijden willen wij als supportersvereniging de leden met een busabonnement de mogelijkheid geven op financiële compensatie.

 Een retour busreis per thuiswedstrijd voor een busabonnement houder kost € 4,41 voor een busabonnement zonder blindpoule en € 5,00 voor een busabonnement met blindpoule.

Dit betekent dat we een financiële compensatie kunnen aanbieden van € 17,64 voor een busabonnement zonder blindpoule en € 20,00 voor een busabonnement met blindpoule

Mocht je hier gebruik van willen maken dan kan dit op één manier.

Stuur een e-mail naar info@fct-markelo (tot en met uiterlijk zondag 31 juli) met daarbij de volgende tekst in de onderwerp regel: ‘Compensatie busabonnement: voor- en achternaam'

Indien er geen gebruik zal worden gemaakt van de financiële compensatie zullen wij de gelden gaan inzetten om in de toekomst de busreizen, voor een ieder die er gebruik van maakt zo goedkoop mogelijk te houden.

Mocht je hierover vragen en/of opmerkingen hebben, dan kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.