In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt FC Twente op vrijdagavond 22 juli om 20.00 uur een oefenwedstrijd tegen Schalke 04. Rondom deze wedstrijd heeft FC Twente allerlei activiteiten georganiseerd waardoor de bus om 18.00 uur zal vertrekken en na de spelerspresentatie terug zal gaan.


Opgave:
Om te bepalen of we één bus of meerdere bussen kunnen inzetten ontvangen wij graag je aanmelding vóór donderdag 14 juli.

Op maandag 18 juli laten wij weten, op basis van de animo, of wij het vervoer wel of niet gaan regelen. Opgave kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp bericht naar 0619966466.

Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs & voorwaarden bij opgave
• De prijs voor het vervoer van en naar de Grolsch Veste voor deze vriendschappelijke wedstrijd zal € 8,- bedragen.
• Indien opgave, de organisatie van een busreis en niet aanwezig bereken we de kosten wel door
• Vanwege de activiteiten bij de Grolsch Veste rondom de wedstrijd zal de bus om 18.00 uur vertrekken en rond ca. 23.00u./23.30 u. terug gaan.