Feestavond SVFCTM 25 jaar

28 februari 2022 is de dag dat onze vereniging 25 jaar bestaat. Wat begon als een klein clubje vrienden, is uitgegroeid naar een grote, en nog steeds bloeiende, vereniging. Elke wedstrijd van onze FC wordt nog steeds fanatiek bezocht door een groot aantal leden van de vereniging. Bij thuiswedstrijden wordt elke twee weken met tenminste vijf bussen naar Enschede afgereist. Dit heugelijke jaar laten wij uiteraard niet zomaar voorbij gaan. De eerste jubileumactiviteit is een 'ouderwetse' knallende feestavond en wel op vrijdag 11 maart 2022 bij Dieka v/d Kruusweg in Markelo.

Op deze avond zullen wij proosten op het 25-jarig bestaan van onze vereniging. FC Twente zal deze avond ook met een ruime delegatie afreizen naar ons prachtige Markelo, het is tenslotte de club wat ons samenbrengt. De prominenten Jan Streuer (Technisch Directeur), Martijn Hoogstoevenbeld (Financieel- en Operationeel Directeur) en oud-speler Eddy Achterberg hebben inmiddels al toegezegd. En er volgen nog meer prominenten..

Nog even in het kort:

Wat: feestavond i.v.m. het 25 jarig bestaan van SVFCTM.
Wanneer: Vrijdagavond 11 maart 2022
Waar: bij Dieka v/d Kruusweg.
Muzikale ondersteuning: DJ Tijn en een lokale verrassingsact.
Tijd: van 20:30 tot 00:30
Voor wie: voor alle leden en sponsoren van de SVFCTM.
Kosten: Gratis voor alle genodigden. Vrije gift
Opgave: een e-mail sturen met het 'onderwerp' Opgave Feestavond voor- en achternaam naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot uiterlijk 7 maart, of via de opgave formulieren tijdens de thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles (20 februari) en Cambuur Leeuwarden (6 maart)

Dus houdt de datum in je agenda vrij en kom samen met vele leden en sponsoren dit prachtige jubileum vieren!