Op zaterdag 12 februari 2022 om 17.00 uur wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van 2021 gehouden.

Gelukkig kan er alsnog een fysieke ALV plaats vinden bij De Haverkamp.
Vanwege het tijdstip zal er ook worden gezorgd voor een drankje met buffetje!

Geef jezelf op vóór donderdag 10 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er rekening gehouden kan worden met het buffet.

Tijdens deze ALV zullen wij het vorige seizoen evalueren en zal er vooruit gekeken worden naar het komende seizoen. 

Zoals al eerder vermeld zijn er weer bestuursleden die hun bestuurstermijn er op hebben zitten en daardoor aftreden of herkozen kunnen worden. Dit jaar gaat het om de volgende bestuursleden:
• Rudy Lodeweges (Bestuurslid, niet herkiesbaar en treed af)
• Niek Nijenhuis (Bestuurslid, herkiesbaar)
• Bert van der Sluis (Bestuurslid, herkiesbaar)
• Dyana Driezes (Bestuurslid, herkiesbaar)

Mochten er onder onze leden kandidaten zijn die zich beschikbaar willen stellen voor een verkiesbare bestuursplek, meld je dan uiterlijk 48 uur voor aanvang van onze vergadering schriftelijk aan bij ons secretariaat. (Secretariaat SVFCTM, Bas Schreurs, Postbus 85, 7475 ZH te Markelo). De standaard termijn voor een bestuursfunctie is 2 jaar. De herkiesbare en vacante posities zullen allen ook voor een termijn van 2 jaar ingevuld worden.

De ALV is de ideale gelegenheid om je op- en aanmerkingen dan wel verbeteringen, die jij voor de vereniging ziet, met het bestuur te delen. Mocht je daarnaast invloed willen uitoefenen op de kandidaatstellingen en/of herkiesbaarheid van bepaalde bestuursleden dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd om je stem hierin te laten horen.

Schroom dus niet om op deze zaterdag 12 februari voor de ALV naar De Haverkamp af te reizen. 
Bestuur Supportersvereniging FC Twente Markelo