Aan het einde van het jaar willen we graag via deze weg even kort terugblikken op het jaar 2021. Het jaar is helaas wederom anders gelopen dan wij gedacht hadden terwijl het er toch even uit zag als "normaal".

Het vertoonde spel is nog niet om naar huis te schrijven maar de resultaten daarentegen zijn zeker positief te noemen. 

FC Twente staat op een knappe 6e plek met maar 1 punt minder dan de huidige nummer 4 op de ranglijst. Vorige week is Feyenoord na verlenging uit de beker geknikkerd en wordt er veel strijdlust getoond door de spelers op het veld.
Nu alleen maar hopen dat we niet hetzelfde verval krijgen als afgelopen seizoen en dat het resultaat na de winterstop stopt...

Bestuurlijk leek het bij aanvang van het seizoen op weer een normaal jaar met volle bussen naar Enschede en het gehele land.

Helaas is hier inmiddels al weer een tijdje een streep door gezet en moeten we het weer vanaf de bank op televisie aanschouwen.
Toch hebben wij niet stil gezeten en zijn wij op de achtergrond druk bezig met de voorbereidingen op het jubileum jaar in 2022! 
Onze vereniging bestaat op 28 februari 2022 alweer 25 jaar en dit zullen wij zeker niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Door de huidige aangescherpte coronamaatregelen hebben we helaas besloten de Algemene Ledenvergadering voorlopig uit te stellen. Momenteel wachten wij tot half januari af wat er gaat gebeuren zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is, indien er niks veranderd t.o.v. de huidige maatergelen dan zal de ALV wederom online worden gehouden met als streven een datum in februari 2022.

 In tegenstelling tot vorig jaar zal er deze winter wel weer een Twentekst Magazine op de mat vallen! 

De redactie is de afgelopen tijd druk bezig geweest om weer een bomvol magazine te creeren.
Verwacht is dat dit magazine half januari bij u thuis wordt bezorgd. 

We hopen dat we in 2022 weer spoedig terug kunnen naar de Grolsch Veste en de uitwedstrijden weer kunnen bezoeken. Volle bussen vanaf Toornsmit, een volle Grolsch Veste en hartstochtelijke steun aan de voetballers in het FC Twente shirt. We hebben Corona er echter nog niet onder….

Namens het voltallige bestuur willen wij onze sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun steun & inzet en een ieder hele fijne feestdagen toewensen, een voorspoedig en vooral gezond 2022!

Bestuur supportersvereniging FC Twente Markelo