Fortuna Sittard - FC Twente

De eerstvolgende uitwedstrijd in de competitie is Fortuna Sittart. Op zaterdag 11 maart wordt om 18:45uur afgetrapt. Prijs voor een toegangskaart is € 9,- en we reizen met de Crazy Bus naar Sittard. De opstapplaats is uiteraard weer Toornsmit.

Vertrektijd: 14:15
Totaal bedrag: € 55,00
Opgave:  92 personen
Aantal kaarten: 78 kaarten

Lijst met namen: lijst 

Aanvullende informatie:

Op de parkeerplaats bij het uitvak geldt een alcoholverbod.
Bij de cateringpunten in het uitvak is het alleen mogelijk om met pin te betalen.
Voor FC Twente supporters is het niet toegestaan om zich voorafgaand aan de wedstrijd te begeven in het centrum van Sittard.
Vlaggen en spandoeken dienen aantoonbaar geimpregneerd te zijn middels een certificaat

Bart Jan Overmaat wint tweede periode PLUS toto

Na 16 punten te hebben gepakt in de laatste vier wedstrijden van de tweede periode wist Bart Jan Overmaat de overwinning in deze periode veilig te stellen. Henk Izaks & Bert Greven kwamen een aantal punten te kort en eindigden op plek 2 & 3 in deze periode. Voor de volledige eindstand van de tweede periode, de huidige tussenstand in de derde periode en de algemene tussenstand kijk je snel op het ledengedeelte van onze website.

PSV - FC Twente

Na het debacle in Deventer is de eerstvolgende uitwedstrijd in de competitie PSV. Op zondag 26 februari wordt om 16:45 afgetrapt. Prijs voor een toegangskaart is € 9,- en we reizen met de Crazy Bus naar Eindhoven. De opstapplaats is uiteraard weer Toornsmit. 
 
Vertrektijd: 13:20
Totaal bedrag: € 46,-
Opgave: 120 personen
Aantal kaarten: 70 kaarten
Lijst met namen: lijst
 
Aanvullende informatie: 

• Na het omwisselpunt is het niet toegestaan om alcohol te nuttigen, drank dient op het parkeerterrein Sonse Heide onderin de bus geplaatst te worden.
• Op de parkeerplaats bij het uitvak geldt een alcoholverbod.
• Naar aanleiding van vele incidenten, in het uitvak van PSV, ten aanzien van gooien van voorwerpen/bekers drank is het meenemen van eten en drinken naar tribunes niet toegestaan.
• In het Philips Stadion geldt een algeheel rookverbod.
• Bij de cateringpunten in het uitvak kan alleen d.m.v. pin betaald worden.
• Voor FC Twente supporters is het niet toegestaan om zich voorafgaand aan de wedstrijd te begeven in het centrum van Eindhoven.
• Grote vlaggen en doeken zijn alleen toegestaan met certificaat van brandveiligheid. Het is niet toegestaan deze vlaggen of doeken aan de voorzijde van de lexaanwand te bevestigen.
• De buschauffeurs dienen gedurende de wedstrijd in de buurt van de bussen te blijven.
• De bussen worden bij het bezoekersvak één voor één geopend. 

Go Ahead Eagles - FC Twente

De eerstvolgende uitwedstrijd in de competitie is Go Ahead Eagles. Op zondag 19 februari wordt om 14:30uur afgetrapt. Prijs voor een toegangskaart is € 9,- en we reizen met de Crazy Bus naar Deventer. De opstapplaats is uiteraard weer Toornsmit.

Vertrektijd: 12:15
Totaal bedrag: € 42,50,-
Opgave:  88 personen
Aantal kaarten: 27 kaarten

Lijst met namen:lijst 

Aanvullende informatie:

Op de parkeerplaats bij het uitvak geldt een alcoholverbod.
In de Adelaarshorst geldt een algeheel rookverbod.
Bij de cateringpunten in het uitvak is het alleen mogelijk om met pin te betalen.
Supporters onder kennelijke invloed van drank en/of verdovende middelen worden geweigerd, hier wordt streng op gecontroleerd.
De nooddeuren in het bezoekersvak dienen te allen tijden vrij te blijven. Hier mogen geen spandoeken voor gehangen worden.
Voor FC Twente supporters is het niet toegestaan om zich voorafgaand aan de wedstrijd te begeven in het centrum van Deventer.

FC Groningen - FC Twente

De eerstvolgende uitwedstrijd in de competitie is FC Groningen. Op zondag 5 februari wordt om 16:45 afgetrapt. Prijs voor een toegangskaart is € 9,- en we reizen met de Crazy Bus naar Groningen. De opstapplaats is uiteraard weer Toornsmit.

Vertrektijd: 12:55
Totaal bedrag: € 50,- (bus 1, betaling per pin - bus 2, betaling contant)
Opgave:  104 personen
Aantal kaarten: 78 kaarten

Lijst met namen:lijst 

Aanvullende informatie:

Op de parkeerplaats bij het uitvak geldt een alcoholverbod
Bij de kiosken in het uitvak is het alleen mogelijk om met pin te betalen.
Voor FC Twente supporters is het niet toegestaan om zich voorafgaand aan de wedstrijd te begeven in het centrum van Groningen.