SeizoenClubCard 2016-2017

Twente leeft scc verlenging 16 17Na een zeer turbulent seizoen vragen we alle leden juist nú de SeizoenClubCard (SCC) te verlengen voor seizoen 2016-2017. Nú verlengen is belangrijk om aan te tonen dat onze club een toekomst verdient in de Eredivisie!

De SCC wordt niet automatisch verlengd en omdat er nog geen zekerheid is over de toekomst van de club, kun je momenteel alleen betalen via automatische incasso. Het geld wordt pas geïncasseerd zodra de licentie voor de Eredivisie binnen is.

Om te verlengen dient men zelf actie te ondernemen. Op www.fctwenteleeft.nl wordt uitgelegd hoe je de SCC kunt verlengen. De SCC kan tot dinsdag 31 mei 2016 worden verlengd op www.fctwenteleeft.nl of aan de balie van Service & Ticketing in De Grolsch Veste. Na 31 mei vervalt het recht op aankoop van je eigen stoel(en) voor het seizoen 2016-2017.

SCC overdragen of verplaatsen
Je kunt je SCC voor komend seizoen ook overdragen aan een andere supporter of verplaatsen naar een andere plek (onder voorbehoud van beschikbaarheid). In tegenstelling tot afgelopen seizoenen verzoeken we ieder lid om zelf de verplaatsing of het overdragen te regelen via www.fctwenteleeft.nl. Bij verplaatsen dien je zelf eerst een nieuwe plek uit te zoeken en daarna je huidige plek op te zeggen. Verplaatsen naar vak 103 (of andere vak-p vakken) kan niet online, maar alleen via de SVFCTM door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden die dit al hebben gedaan, krijgen van ons bericht.

Als vereniging kijken we na de verlengdeadline van 31 mei pas, in samenwerking met FC Twente, wat de mogelijkheden zijn voor het verhuizen naar vak 103.

Opzeggen
Het is eveneens mogelijk de SCC op te zeggen. Natuurlijk gaan we er van uit dat iedereen juist in deze moeilijke tijden van de club zijn of haar kaart verlengd. Wanneer dit echter niet het geval zal zijn, dan willen wij jullie vragen dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons te melden, zodat wij deze plek kunnen overschrijven naar iemand die op onze wachtlijst staat. Graag ontvangen wij dan het relatienummer (beginnend met 13, zie achterzijde SCC) en je vak- , rij- en stoelnummer(s).

Ouder-kind kaarten
Supporters die gebruik maken van ouder-kind kaarten, maar waarbij het kind de leeftijd van 14 jaar heeft gepasseerd, krijgen de gelegenheid een andere beschikbare plaats in het stadion tegen het reguliere tarief af te nemen. Mocht dit het geval zijn dan kun je contact opnemen met de afdeling Service & Ticketing of online via www.fctwenteleeft.nl.

Nu geen SCC? Schrijf je in!
Komende seizoenen kan onze club alle steun gebruiken die het kan krijgen. Heb je geen seizoenkaart? Schrijf je dan in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij gaan het voor je regelen.

Kortom
Wil je jouw SCC verlengen, doe dit zelf voor 31 mei 2016. Mocht je geen mail hebben ontvangen dan kun je contact opnemen met Service & Ticketing van FC Twente via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 053-8525777.

Wanneer dien je een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ?
- Als je wilt ‘verhuizen’ in het stadion naar vak 103 of overige vak-p vakken;
- Als je de SCC wil opzeggen;

Vermeld bij elke mail je relatienummer (beginnend met 13, op de achterzijde van je SCC) en vak-, rij- en stoelnummer en wees zo duidelijk mogelijk. Verstuur deze mail voor vrijdag 27 mei 2016!