De Haverkamp zaalvoetbal toernooi

dehaverkampOmdat het buiten nat en grijs is gaan we maar in de zaal voetballen en wel om de Haverkamp bokaal. Wie wordt de nieuwe winnaar en zal de mooie bokaal overnemen van De Zwarte Smit. Deze heren waren afgelopen jaar de verrassende winnaar.

Zoals al aangegeven gaan we ook onze noabers aanschrijven om mee te strijden om deze gave bokaal. Hopelijk komen deze verenigingen met een team om hier te strijden.

Wat: Het Haverkamp zaalvoetbal toernooi
Waar: In de sporthal naast de Haverkamp
Wanneer: Zaterdag 9 januari 2016
Hoe laat: Van half 7 tot half 10 in de avond. Aansluitend de derde helft in het sportcafe van de haverkamp
Kosten: 15 euro per team
Aanmelden: team moet bestaan uit 4 spelers en een keeper. Je kunt je per team opgeven of individueel, waarbij we proberen een team te vormen. Je kunt je aanmelden via de lijst in de bus of doormiddel van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omdat er een wedstrijdschema moet worden gemaakt is de uiterlijke opgave datum donderdag 7 januari. We hopen dat er dit jaar minder afmeldingen zijn vlak voor het toernooi ten opzichte van de vorige jaren. Ook dit is vervelend voor het wedstrijdschema, zorg dus dat je een team bij elkaar krijgt en geef je op!