sv O.S.S.'20 - FC Twente | 27-10-2021

Op woensdag 27 oktober wordt om 18:45 afgetrapt bij de wedstrijd sv O.S.S.'20 - FC Twente. Prijs voor een toegangskaart is € 5,- en we reizen hopelijk af met de Crazy Bus naar Oss. Totale kosten en de vertrektijd volgt z.s.m. (is afhankelijk van het cluster waar wij worden ingedeeld). De opstapplaats is uiteraard weer Toornsmit.

Vertrektijd: 15:40 Toornsmit
Totaal bedrag: € 45 (toegangskaart € 5,-  bus € 20,-  drank € 18,-  calamiteiten € 2,-)
Opgave: 39 personen
Aantal kaarten: 39
Lijst met namen: Lijst

Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bericht in de WhatsApp groep voor uitwedstrijden.

Aanvullende informatie:

  • Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient bij het betreden van het uitvak een geldige QR-code te kunnen laten zien via de CoronaCheck-app. Dit kan een negatieve testuitslag zijn (LET OP: alleen testen via www.testenvoortoegang.nl zijn geldig), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op www.coronacheck.nl vind je meer informatie over de QR-code. Zorg dat je deze bij het uitvak bij de hand hebt, samen met je toegangskaart en een geldig identiteitsbewijs. Zonder QR-code krijg je geen toegang.
  • Tijdens de busreis dient een mondkapje te worden gedragen conform de overheidsmaatregelen ten behoeve van groeps-/busvervoer.
  • Op de parkeerplaats bij het uitvak en in het uitvak geldt een alcoholverbod.