Fortuna Sittard - FC Twente

De eerste wedstrijd in de competitie is Fortuna Sittard uit. Zaterdag 14 augustus, aanvang 20.00 uur. Prijs voor een toegangskaart is €9,- en we reizen met de Crazy Bus naar Sittard. Totale kosten zijn €51,- voor toegangskaart, busreis en sapjes. Betaling via pin. Vertrektijd volgt z.s.m. (is afhankelijk van het cluster waar wij worden ingedeeld) en de opstapplaats is Snackbar Toornsmit voor de Markelo bus. Lijst met namen. Men dient op de wedstrijddag in het bezit te zijn van een geldige QR code. Vergeet niet om je identiteitsbewijs mee te nemen.

Bus(sen) zijn uitverkocht!!!
Vertrektijd is 15.30 uur. Er geld een boete van €70,- als men niet kan aantonen dat men in het bezit is van een geldige QR-code.
Aanvullende informatie:
- Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient bij het betreden van het uitvak een geldige QR-code te kunnen laten zien via de CoronaCheck-app. Dit kan een negatieve testuitslag zijn (LET OP: alleen testen via www.testenvoortoegang.nl zijn geldig), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op www.coronacheck.nl vind je meer informatie over de QR-code. Zorg dat je deze bij het uitvak bij de hand hebt, samen met je toegangskaart en een geldig identiteitsbewijs. Zonder QR-code krijg je geen toegang.
- Tijdens de busreis dient een mondkapje te worden gedragen conform de overheidsmaatregelen ten behoeve van groeps-/busvervoer.
- Op de parkeerplaats bij het uitvak geldt een alcoholverbod.
- In het Fortuna Sittard Stadion geldt een rookverbod.