WIJZIGING VERTREKTIJD BUS FC Twente - Ajax

Nieuwe vertrektijd bussen a.s. Zondag: 10.15 uur bij Toornsmit

Wat moet je meenemen?
- SCC
- Coronatoegangsbewijs
- Mondkapje
- Legitimatiebewijs
- 5 euro contant voor PLUS Toto
- Pinpas voor evt. Bus en consumpties

Wij zijn er klaar voor en hebben er zin in! Deel deze info en tot zondag!

Vanwege vele vragen van busabonnement houders: Voor diegene die een abonnement hebben is dit automatisch verlengt en geldt het ook voor a.s. zondag. Je dient je alleen af te melden wanneer je niet mee gaat.

---

 

Zondag 22 augustus 12:15 speelt FC Twente tegen Ajax haar 1e thuiswedstrijd van de competitie. Uiteraard gaan we hier weer met een x aantal bussen vanuit Markelo naar toe. De ervaring leert ons dat met name tijdens de 1e thuiswedstrijd een fors aantal leden met een busabonnement niet aanwezig zijn i.v.m. vakantie en zich niet hebben afgemeld.

Als we weten hoeveel personen er mee gaan kunnen we hier het aantal bussen op afstemmen. Als we een bus minder in kunnen zetten scheelt dat de vereniging onnodige kosten.

Graag willen we de abonnementhouders vragen om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een app/sms naar 06-19966466 ovv je naam als je niet meegaat op 22 augustus bij de thuiswedstrijd tegen Ajax.

Informatie over de thuiswedstrijden:

  • Iedere persoon die in de bus mee wil, dient zelf zorg te dragen voor een mondkapje. Dit mondkapje is iedereen verplicht te dragen tijdens de busreis.
  • In de bus is het wel mogelijk frisdrank/bier te kopen. Bij het nuttigen van deze versnapering mag het mondkapje tijdelijk worden afgezet.
  • Vertrektijd blijft 2 uur voor aanvang van de wedstrijd vanaf Toornsmit.
  • Indien opgave en niet aanwezig bereken we de kosten wel door.
  • Houdt rekening met de dan geldende algemene richtlijnen van de RIVM omtrent corona (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19).

P.S . Ook voor de overige thuiswedstrijden verwachten we een afmelding indien je geen gebruik maakt van je abonnement!