Boek: De dag dat de laatste tukker het licht uitdeed - GEANNULEERD

Wegens te weinig animo hebben we besloten deze activiteit niet te laten doorgaan.

Herinner je je die dag nog? Wie niet, zou je kunnen zeggen. Zeker alle voetballiefhebbers uit de regio weten dat het gaat om de 24e mei van het jaar 2001, een warme Hemelvaartsdag. FC Twente won die dag in de Kuip de KNVB-beker door tegen landskampioen PSV de strafschoppen beter te nemen.

Daarbij deed doelman Sander Boschker iets wat hij nog nooit gedaan had, hij stopte drie penalty’s op rij. De ontlading was enorm. Heel Twente was enorm blij vanwege die beker, maar ook omdat er na de vuurwerkramp van een jaar eerder weer eens iets positiefs te vieren was. Over die legendarische wedstrijd, 20 jaar geleden in de Kuip, schreef journalist Gijs Eijsink een boek. Hij interviewde de veertien spelers en trainer Fred Rutten en deed dat op unieke wijze.

In samenwerking met Boekhandel Prins en Grand Cafe De Kroon gaan we op zaterdag 26 juni (verwachte aanvang +/- 16:00) een boekpresentatie organiseren. Schrijver Gijs Eijsink komt (hoogstwaarschijnlijk) in samenwerking met een speler van die finale vertellen over zijn boek. Tevens kunnen we speciaal en alleen op deze dag het boek aan onze leden aanbieden voor een gereduceerd tarief van € 16,-. Wil je, je opgeven voor deze unieke presentatie geef je dan snel op via een mail met de volgende gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Naam
- Aantal personen welke zich willen opgeven
- Telefoonnummer
- Aantal boeken zodat we deze op de dag zelf kunnen uitdelen (alleen via vooraf reserveren geldt het speciale actietarief).

Let op: vanwege de huidige maatregelen hebben we voorlopig een max van 50 personen welke aanwezig zouden kunnen zijn. We laten zo snel mogelijk weten of je reservering bevestigd is en wat de exacte aanvangstijd zal zijn.