Terugblik Algemene Ledenvergadering

Op vrijdag 19 februari jl. heeft de uitgestelde jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) online plaatsgevonden. Hierdoor heeft het bestuur het seizoen 2019-2020 formeel kunnen sluiten en daarnaast toelichting kunnen geven op de huidige stand van zaken.

Door de corona omstandigheden is er beperkt contact tussen het bestuur en de leden, daarom blikken wij in deze nieuwsbrief even kort en overzichtelijk terug op deze avond.

De financiele situatie van de vereniging
Tijdens de ALV wordt altijd de financiele situatie van de vereniging gepresenteerd.
Ondanks de corona situatie heeft de vereniging in seizoen 2020-2021 een positief financieel resultaat behaald waardoor de vereniging financieel er goed voor staat. De aanwezigen stelden de vraag hoe het bestuur omgaat met deze financiële buffer. Tijdens de ALV is door het bestuur een toelichting gegeven over een verwacht toekomstscenario met stijgende structurele kosten voor de vereniging. Het bestuur zal daarom zorgvuldig omgaan met deze financiële buffer. Financiële scenario’s voor de toekomst worden verder uitgewerkt en de leden worden goed op de hoogte gehouden als er concrete voorstellen zijn uitgewerkt om eventuele wijzigingen in het prijsbeleid door te voeren ten opzichte van de huidige situatie.

Bestuurlijk nieuws
Rudy Lodeweges heeft na 10 jaar! de voorzittershamer letterlijk overgedragen aan Sam Schreurs.
Gelukkig heeft Rudy nog 1 jaar tegoed in het bestuur dus heeft hij nog niet volledig afscheid hoeven nemen. Bij de volgende ALV zal de vereniging op een passende manier afscheid nemen en Rudy bedanken voor zijn inzet.
Dit betekent ook in dat het bestuur per november 2021 op zoek is naar een nieuw bestuurslid.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast zijn de bestuurstermijnen van Rik Ooms (Penningmeester) en Bas Schreurs (Secretaris) met 2 jaren verlengd

Mocht je graag de notulen willen inzien of vragen hebben. Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur Supportersvereniging FC Twente Markelo