Kaarten voor Eredivisie thuiswedstrijden

Op de website van FC Twente staat inmiddels informatie over de kaartverkoop van de thuiswedstrijden in de Eredivisie welke. De kaartverkoop start morgenavond (19:00), dus lees de informatie snel door! We verwachten als vereniging voor iedere thuiswedstrijd wel één of meerdere bussen te kunnen inzetten en laten mede daardoor de verantwoordelijkheid voor het aanschaffen van een kaart bij onze leden.

Mocht je een kaart hebben aangeschaft en gebruik willen maken van het busvervoer dan ontvangen we graag een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Prijs & voorwaarden bij opgave

  • De prijs voor het vervoer van en naar de Grolsch Veste voor het eerste blok van drie Eredivisie thuiswedstrijden zal € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet leden bedragen.
  • Indien opgave, de organisatie van een busreis wordt geregeld en niet aanwezig bereken we de kosten wel door
  • Iedere persoon die in de bus mee wil, dient zelf zorg te dragen voor een mondkapje. Dit mondkapje is iedereen verplicht te dragen tijdens de busreis.
  • In de bus is het wel mogelijk frisdrank/bier te kopen. Bij het nuttigen van deze versnapering mag het mondkapje tijdelijk worden afgezet.
  • Vertrektijden blijven 1.5 uur voor aanvang van de wedstrijden vanaf Toornsmit en 30 minuten na afloop van de wedstrijd vanaf de Grolsch Veste
  • Houdt rekening met de dan geldende algemene richtlijnen van de RIVM omtrent corona (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19)

Update 10-09: De bus naar de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard is volgeboekt!
Update 23-09: Nog een paar plekken vrij in de bus voor de wedstrijd tegen FC Groningen
Update 28-09: Door de zojuist aangekondigde maatregelen, waarbij de komende weken het profvoetbal zal worden gespeeld zonder publiek, zal er a.s. zaterdag geen busvervoer zijn naar de wedstrijd tegen FC Emmen!