Bezoek oefenwedstrijden FC Twente in de Grolsch Veste

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt FC Twente een drietal thuiswedstrijden waar in beperkte mate bezoek is toegestaan. Als supportersvereniging willen we de mogelijkheden bekijken voor het organiseren van busreizen naar de wedstrijden FC Twente – Go Ahead Eagles (22 augustus) en FC Twente – FC Emmen (5 september).

Opgave:
Om te bepalen of we één bus of meerdere bussen kunnen inzetten gelden de volgende deadlines om je op te geven.

FC Twente - Go Ahead Eagles - uiterlijk maandag 17 augustus
FC Twente - FC Emmen - uiterlijk maandag 31 augustus

Op dinsdag 18 augustus en 1 september laten wij weten, op basis van de animo, of wij het vervoer wel of niet gaan regelen. Opgave kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp bericht naar 0619966466.

Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs & voorwaarden bij opgave
• De prijs voor het vervoer van en naar de Grolsch Veste voor deze vriendschappelijke potjes zal € 7,- bedragen.
• Indien opgave, de organisatie van een busreis en niet aanwezig bereken we de kosten wel door
• Iedere persoon die in de bus mee wil, dient zelf zorg te dragen voor een mondkapje. Dit mondkapje is iedereen verplicht te dragen tijdens de busreis.
• In de bus is het wel mogelijk frisdrank/bier te kopen. Bij het nuttigen van deze versnapering mag het mondkapje tijdelijk worden afgezet.
• Vertrektijden blijven 1.5 uur voor aanvang van de wedstrijden vanaf Toornsmit en 30 minuten na afloop van de wedstrijd vanaf de Grolsch Veste
• Houdt rekening met de dan geldende algemene richtlijnen van de RIVM omtrent corona (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19)