FC Twente Markelo

Een opvallende transfer bevindt zich in de afrondende fase van een speler die naar FC Twente komt. De 21 jarige verdediger/middenvelder Nathangelo Markelo komt voor 99% zeker naar FC Twente.

Natuurlijk laten wij dit moment als supportersvereniging uit Markelo niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom bieden wij een actie aan, na overleg met FC Twente, speciaal gericht voor leden van onze supportersvereniging.

Je kunt een wedstrijdshirt aanschaffen inclusief bedrukking van nummer en de naam Markelo voor een actieprijs van € 72,50. Dit is een korting van bijna 10%.

Wil je graag dit nieuwe officiële FC Twente Markelo shirt?

Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de volgende informatie.
- thuis- of uitshirt
- kledingmaat

Daarnaast dien je € 72,50 over te maken op IBAN nummer NL48RABO0340741082. De betalingstermijn loopt tot uiterlijk 31 juli. Indien de betaling niet is gedaan, nemen we de bestelling niet mee.

Deze eenmalige actie geldt tot uiterlijk vrijdag 31 juli en is uitsluitend bestemd voor leden van de supportersvereniging. We hopen het shirt te kunnen leveren in het weekend van 7/8/9 augustus, met afhaaladres Toornsmit.