SCC verlenging 2020-2021

Het is nog de vraag wanneer het mogelijk is in het nieuwe seizoen 2020-2021 om weer met zijn allen naar De Grolsch Veste te gaan om wedstrijden van onze FC te bezoeken. Hier hebben wij geen invloed op dus wachten wij dit af. FC Twente heeft informatie gedeeld over de SCC verlenging van 2020-2021. Hieronder kort samengevat deze informatie:

Verlengen
De SCC wordt niet automatisch verlengd.

Om te verlengen dient men zelf actie te ondernemen, als SCC houder ontvang je morgen om 09:00 een email met daarin een link om je huidige SCC te verlengen. FC Twente bied drie opties voor eventuele tegemoetkoming op de prijs voor de SCC 2020-2021, meer informatie hierover op https://www.fctwente.nl/club/nieuws/start-seizoenkaart-verlenging 

SCC overdragen of verplaatsen
Je kunt je SCC voor komend seizoen ook overdragen aan een andere supporter of verplaatsen naar een andere plek (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Net als vorig seizoen verzoeken we ieder lid om zelf de verplaatsing of het overdragen te regelen.

Verplaatsen naar Vak-P (vakken 101 t/m 107)
Om een SCC in Vak-P (vakken 101 t/m 107) te bemachtigen kun je twee wegen bewandelen.

1) Inschrijven wachtlijst FC Twente
https://www.fctwente.nl/wedstrijden/seizoenkaart/seizoenkaart-vak-p

LET OP: Aanmelding voor Vak-P betekent niet dat je gegarandeerd een plek krijgt in één van deze vakken. Supporters die momenteel een seizoenkaart hebben, krijgen uiteraard voorrang. Verleng in dat geval ook eerst je seizoenkaart voordat je je via onderstaand formulier aanmeldt. Dan ben je gegarandeerd van een plek en wordt je naar Vak-P verhuist zodra er plek vrij is.

2) Inschrijven wachtlijst SVFCTM
Graag het verzoek om een e-mail te sturen met NAW gegevens en relatienummer (13…) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mochten leden hun opzegging in Vak-P bij ons doorgeven dan hanteren wij deze wachtlijst om onderling deze SCC over te dragen.

Opzeggen
Het is eveneens mogelijk de SCC op te zeggen. Indien dit het geval is willen wij jullie vragen dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons te melden, zodat wij deze plek kunnen overschrijven naar iemand die op onze wachtlijst staat. Graag ontvangen wij dan het relatienummer (beginnend met 13, zie achterzijde SCC) en de naam, vak- , rij- en stoelnummer(s).

Kortom
FC Twente zit wederom in overlevingsmodus, echter kan het hier deze keer niks aan doen vanwege de corona situatie. Blijf de club daarom steunen, verleng je SCC en doe dit vanaf 16-05-2020 - 09:00. 

Wanneer dien je een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Alleen noodzakelijk wanneer je de SCC wil opzeggen of wilt bemachtigen in de vakken 101 t/m 107 en 303.
Vermeld bij elke mail je relatienummer (beginnend met 13, op de achterzijde van je SCC) en naam, vak-, rij- en stoelnummer en wees zo duidelijk mogelijk. Verstuur deze mail voor 29-05-2020!

Mocht je hierover vragen en/of opmerkingen hebben, dan kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IMG 20200515 WA0034