Supporter van de zorg!

IMG 20200327 WA0035
Beste medesupporters,

Het zijn bijzondere tijden, waarin de zorg op dit moment een ontzettende belangrijke functie vervult. Om die reden hebben alle supportersverenigingen en Twente, Verenigt! gezamenlijk een T-shirt ontworpen en laten drukken in een gelimiteerde oplage.

De prijs van het t-shirt is € 25,- per stuk. De opbrengst (na aftrek van kosten) komt volledig ten goede aan het personeel van het MST-ziekenhuis in Enschede. Wil jij zowel FC Twente* als de regionale zorg een warm hart toedragen en zo'n speciaal shirt ontvangen? Bestel dan snel door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en € 25,- over te maken op NL48RABO0340741082.

Geef in de mail aan welke maat je wil bestellen (S, M, L, XL, XXL, XXXL). Alleen bestellingen waar een betaling voor binnen is gekomen worden als definitieve bestelling doorgegeven.

*in eerste instantie zou de opbrengst gedeeld worden tussen FC Twente en het MST, FC Twente heeft echter zoveel bewondering voor hetgeen het zorgpersoneel in deze moeilijke tijd doet, dat ze hun deel ook afstaan aan het personeel van het MST!