FC Twente - RKC

Zondag 18 augustus speelt FC Twente zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Ditmaal is RKC Waalwijk de tegenstander en zullen we na de overwinning in en tegen Groningen hopelijk thuis ook de drie punten behalen. Voor deze wedstrijd zijn er een aantal punten waar we jullie vooraf graag over willen informeren / op attenderen.

  • Indien je geen gebruik maakt van je busabonnement verzoeken we je af te melden via een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een app/sms naar 06-19966466 ovv je naam en een afmeldbericht.
  • Sinds 1 juli is Meindert van der Sluis in dienst van FC Twente als supportersco√∂rdinator (meer info). Als supportersvereniging hebben wij hem direct geinformeerd over regelmatige busparkeer problematiek die wij ervaren sinds we niet meer op de oude busparkeerplaats kunnen staan. Tevens hebben wij hem uitgenodigd eens met ons mee te reizen en dit te ervaren. Meindert maakt a.s. zondag van deze uitnodiging gebruik en zal in bus 1 meereizen naar deze thuiswedstrijd.
  • FOX Sports maakt een documentaire over de vele supportersverenigingen van FC Twente, hoe ze zijn ontstaan en wat ze betekenen voor de club. O.a. de Ultras, de jongste supportersvereniging FC Twente Glanerbrug en de oudste en grootste supportersvereniging FC Twente Markelo zullen worden gevolgd. De documentaire makers zullen met ons meereizen naar de thuiswedstrijd tegen RKC. Mocht je bezwaar hebben om in beeld te verschijnen bij deze documentaire geef dit dan aan bij de cameraman.
  • Denk bij het verlaten van de bus bij Toornsmit ook aan het schoonhouden van de omgeving. Bij de thuiswedstrijd tegen PSV zijn er vele klachten binnengekomen dat er overal rond om Toornsmit legen blikken waren aangetroffen. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat dit niet weer het geval zal zijn!