FC Twente - PSV | Afmelden bij niet aanwezigheid

Zaterdag 3 augustus speelt FC Twente haar 1e thuiswedstrijd van de competitie. Gelukkig spelen we na 1 jaar Keuken Kampioen divisie weer in de Eredivisie en ontvangen we PSV, de runner-up van het afgelopen Eredivisie seizoen.

Ervaring uit het verleden heeft ons geleerd dat voornamelijk in de eerste wedstrijden er veel busabonnement houders afwezig zijn, door bijv. gelijktijdige vakantie. Als we weten hoeveel personen er mee gaan kunnen we hier het aantal bussen op afstemmen. Als we een bus minder in kunnen zetten scheelt dat de vereniging onnodige kosten.

Graag willen we de abonnementhouders vragen om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een app/sms naar 06-19966466 ovv je naam als je niet meegaat op 3 augustus bij de thuiswedstrijd tegen PSV.

Voor de personen die wel meegaan het verzoek om ruim voor vertrektijd (19:15 bij de thuiswedstrijd tegen PSV) aanwezig te zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid om waar nodig gegevens bij te werken in de ledenadministratie, het busabonnement te controleren en voor jullie de mogelijkheid om je voetbalkennis te testen door het invullen van de PLUS-Toto.

Alvast dank voor de medewerking.

P.S . Ook voor de overige thuiswedstrijden verwachten we een afmelding indien je geen gebruik maakt van je abonnement!