SeizoenClubCard 2018-2019 #wijblijven

Facebook SCC markeloHet seizoen 2017-2018 is bijna afgelopen. Met FC Twente hebben wij een historisch sportief dieptepunt bereikt door de degradatie uit de Eredivisie. Echter heeft de club de steun nodig, meer dan ooit. Het is, zoals elk jaar, weer tijd om de SeizoenClubCard (SCC) te verlengen voor seizoen 2018-2019. Vanaf vrijdag 4 mei 2018 is dit reeds mogelijk. Als supportersvereniging hopen wij uiteraard dat onze leden de SCC verlengen of gaan aanvragen. Alle informatie over de SeizoenClubCard 2018-2019 is terug te vinden op de website www.wijblijven.nu. Hieronder de belangrijkste informatie:

Verlengen
De SCC wordt niet automatisch verlengd.

Om te verlengen dient men zelf actie te ondernemen. De SCC kan tot woensdag 30 mei 2018 worden verlengd op www.wijblijven.nu. of aan de balie van Service & Ticketing in De Grolsch Veste. Na 30 mei 2018 vervalt het recht op aankoop van je eigen stoel(en) voor het seizoen 2018-2019. Voor het seizoen 2018-2019 ontvangt iedere supporter een nieuwe seizoenkaart.

SCC overdragen of verplaatsen
Je kunt je SCC voor komend seizoen ook overdragen aan een andere supporter of verplaatsen naar een andere plek (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Net als vorig seizoen verzoeken we ieder lid om zelf de verplaatsing of het overdragen te regelen via www.wijblijven.nu.

Verplaatsen naar Vak-P (vakken 101 t/m 107)
Om een SCC in Vak-P (vakken 101 t/m 107) te bemachtigen kun je twee wegen bewandelen.

1) Inschrijven wachtlijst FC Twente

https://www.fctwente.nl/wedstrijden/seizoenkaart/seizoenkaart-vak-p

LET OP: Aanmelding voor Vak-P betekent niet dat je gegarandeerd een plek krijgt in één van deze vakken. Supporters die momenteel een seizoenkaart hebben, krijgen uiteraard voorrang. Verleng in dat geval ook eerst je seizoenkaart voordat je je via onderstaand formulier aanmeldt. Dan ben je gegarandeerd van een plek en wordt je naar Vak-P verhuist zodra er plek vrij is.

2) Inschrijven wachtlijst SVFCTM

Graag het verzoek om een e-mail te sturen met naw gegevens en relatienummer (13…) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mochten leden hun opzegging in Vak-P bij ons doorgeven dan hanteren wij deze wachtlijst om onderling deze SCC over te dragen.

Opzeggen
Het is eveneens mogelijk de SCC op te zeggen. Indien dit het geval is willen wij jullie vragen dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons te melden, zodat wij deze plek kunnen overschrijven naar iemand die op onze wachtlijst staat. Graag ontvangen wij dan het relatienummer (beginnend met 13, zie achterzijde SCC) en de naam, vak- , rij- en stoelnummer(s).

Nu geen SCC? Schrijf je in!
Komend seizoen kan onze club alle steun gebruiken die het kan krijgen. Heb je geen seizoenkaart en ben je er wel in geinteresseerd? Schrijf je dan in via www.wijblijven.nu.

Kortom
Blijf de club steunen in de Eerste Divisie, verleng je SCC en doe dit zelf voor 30 mei 2018 op www.wijblijven.nu.

Wanneer dien je een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?
Alleen noodzakelijk wanneer je de SCC wil opzeggen of wilt bemachtigen in de vakken 101 t/m 107 en 303.

Vermeld bij elke mail je relatienummer (beginnend met 13, op de achterzijde van je SCC) en naam, vak-, rij- en stoelnummer en wees zo duidelijk mogelijk. Verstuur deze mail voor vrijdag 28 mei 2018!