Introductie van de Noaberschapkaart

Hierbij willen wij als Supportersvereniging FC Twente Markelo, gezamenlijk met FC Twente, de Noaberschapkaart introduceren.

Het kernprincipe ‘Elkaar helpen en geholpen willen worden (noaberschap) is één van de pijlers van FC Twente. Vanuit deze pijler is het concept van de ‘Noaberschapkaart’ ontstaan. De Noaberschapkaart geeft alle officiële supportersverenigingen per seizoen recht op 12 gratis kaarten voor wedstrijden naar keuze. Het betreft hier kaarten op de Diekmantribune met toegang tot de Hatrans Lounge. Wij worden door FC Twente gezien als de verbindende factor tussen steden/dorpen en de club FC Twente. FC Twente is ons hiervoor ontzettend dankbaar en daarom geeft FC Twente graag een concreet middel om onze rol als ambassadeur van FC Twente binnen de lokale gemeenschap in te vullen. Dit altijd met de drie pijlers: Trots, Ambitie en Noaberschap in het achterhoofd.

Deze gratis kaarten kunnen wij inzetten op een maatschappelijke manier. Bijvoorbeeld voor een supporter die ziek is of iemand die ‘een steuntje in de rug’ kan gebruiken. Wij willen graag van elke aangevraagde Noaberschapkaart weten wie om welke reden is uitgenodigd, zodat wij de uitgifte van deze gratis kaarten kunnen verantwoorden.

De verdeling van de kaarten is onderverdeeld in drie categorieën.

Top wedstrijd (Feyenoord): 4
A wedstrijd (PEC): 4
B wedstrijd (Willem II, NAC Breda): 4

Mocht je interesse hebben om deze kaarten maatschappelijk in te zetten namens de Supportersvereniging FC Twente Markelo, dan kun je een aanvraag doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij de reden en betreffende wedstrijd.