AZ - FC Twente (KNVB beker)

In de halve finale speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen AZ. Er is een datum en tijdstip gepland maar FC Twente wil proberen om de wedstrijd naar een geschikter tijdstip te krijgen. Tevens is er overleg met AZ over het aantal beschikbare kaarten voor FC Twente supporters. Supportersverenigingen krijgen voorrang in de voorverkoop. De kaarten zullen naar ratio worden verdeeld. De SV FCT Markelo zal haar best doen om zoveel mogelijk kaarten beschikbaar te krijgen. Aanmeldingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. AZ uit (knvb beker).
Er zijn 78 kaarten beschikbaar gesteld voor de SVFCTM en de andere drie samenwerkende supportersverenigingen. Speeldatum 28-02-2018, aanvang 18.30 uur. Aanmelden t/m vrijdag 16 februari.
Bussen zijn uitverkocht!! Kaarten zijn verdeeld volgens het puntensysteem. Sta je niet op de lijst dan heb je niet voldoende punten en is er geen kaart beschikbaar jou. Lijst met namen. Alleen bus Markelo/Holten.
Vertrektijd is 14.10 uur vanaf snackbar Toornsmit in Markelo. Totale kosten zijn €45,- p.p. en betaling via pinautomaat.