NEC - FC Twente

Op vrijdag 26 april speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen NEC, aanvang 20.00 uur. Lijst met namen. Overige info volgt z.s.m.

Jong Ajax - FC Twente

Vrijdag 19 april de uitwedstrijd tegen Jong Ajax, aftrap 20.00 uur. Lijst met namen. Overige info volgt z.s.m.

Nieuwe steekwagen voor buscommissie

Waar we jullie in een vorige nieuwsbrief al informeerden over het gebruik van de nieuwe multikratten kunnen we tevens nog melden dat de buscommissie nu gebruik maakt van een nieuwe steekwagen om drank vanuit de kelder naar de bussen te vervoeren. De oude steekwagen was al enkele jaren toe aan vervanging, maar nooit is het initiatief genomen hier daadwerkelijk een nieuwe voor aan te schaffen. 

Nu is er echter wel besloten een nieuwe aan te schaffen en mede dankzij de sponsoring van Welkoop Markelo hebben we nu de beschikking over een top vervanger. Via deze weg willen we Welkoop Markelo nogmaals bedanken voor deze sponsoring van onze vereniging.

RKC Waalwijk - FC Twente

Op 1 april speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, aanvang 20.00 uur. Prijs voor een toegangskaartje is €7,50. We mogen met eigen bus deze uitwedstrijd bezoeken. Heb je zin om mee te gaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. RKC uit. Er zijn 40 kaarten beschikbaar.
Inmidddels 64 aanmeldingen en er zijn 39 kaarten extra beschikbaar gesteld door FC Twente zodat we met 2 bussen kunnen afreizen naar Waalwijk.
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Lijst met namen. Totale kosten €45,- p.p. en de vertrektijd is om 16.50 uur vanaf snackbar Toornsmit in Markelo. Betaling via pinautomaat.

Go Ahead Eagles - FC Twente

Op zondag 24 maart de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, aanvanh 14.30 uur. Meer dan 100 aanmeldingen voor 38 kaarten. We mogen met eigen bus reizen en prijs van een toegangskaart is €9,-.
Bus is uitverkocht!!! Lijst met namen. Totale kosten zijn €35,- en betaling per pinautomaat. Vertrektijd vanaf snackbar Toornsmit in Markelo is om 11.45 uur. We zijn in het eerste cluster ingedeeld en moeten ons om 12.15 uur melden bij AC Holten. Wees voorzichtig met het gebruik van alcohol.
LET OP!!! Vertrektijd is 15 minuten eerder.