Appie Landuwer winnaar 1e periode PLUS toto

Na de klinkende 5-1 overwinning is met nog 1 wedstrijd te gaan in de 1e periode de winnaar van deze periode reeds bekend. Appie Landuwer wist met maarliefst 3 correcte voorspellingen een dusdanige voorsprong te bereiken dat hij in deze periode niet meer kan worden ingehaald. De overige deelnemers moeten in de achtervolging om Appie bij te gaan halen voor de eindoverwinning. 

Kijk in het ledengedeelte van de website voor de tussenstand van de PLUS toto 2020/2021.

Algemene Ledenvergadering 2020

Normaliter organiseren we in november de Algemene Ledenvergadering van onze supportersvereniging. Door de huidige Covid-19 situatie kunnen wij op dit moment hier nog geen datum & locatie voor prikken. Wanneer we hier meer informatie over kunnen delen zullen we dat uiteraard direct doen.

Belangrijk verzoek bij bezoek thuiswedstrijden

Voor zowel de veiligheid van onze vrijwilligers als inzittenden van de bus willen we iedereen vriendelijk doch dringend verzoeken betalingen per PIN te verrichten. Zowel de betaling voor het busvervoer als de consumpties in de bus kunnen per PIN worden betaald.

Indien je als groep in de bus een pot maakt, maak dan tijdens de huidige corona situatie gebruik van betaalverzoeken/Tikkie en reken ook hier af met een PIN betaling.

Namens het bestuur alvast dank voor jullie medewerking!

Kaarten voor Eredivisie thuiswedstrijden

Op de website van FC Twente staat inmiddels informatie over de kaartverkoop van de thuiswedstrijden in de Eredivisie welke. De kaartverkoop start morgenavond (19:00), dus lees de informatie snel door! We verwachten als vereniging voor iedere thuiswedstrijd wel één of meerdere bussen te kunnen inzetten en laten mede daardoor de verantwoordelijkheid voor het aanschaffen van een kaart bij onze leden.

Mocht je een kaart hebben aangeschaft en gebruik willen maken van het busvervoer dan ontvangen we graag een mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Prijs & voorwaarden bij opgave

  • De prijs voor het vervoer van en naar de Grolsch Veste voor het eerste blok van drie Eredivisie thuiswedstrijden zal € 5,- voor leden en € 7,50 voor niet leden bedragen.
  • Indien opgave, de organisatie van een busreis wordt geregeld en niet aanwezig bereken we de kosten wel door
  • Iedere persoon die in de bus mee wil, dient zelf zorg te dragen voor een mondkapje. Dit mondkapje is iedereen verplicht te dragen tijdens de busreis.
  • In de bus is het wel mogelijk frisdrank/bier te kopen. Bij het nuttigen van deze versnapering mag het mondkapje tijdelijk worden afgezet.
  • Vertrektijden blijven 1.5 uur voor aanvang van de wedstrijden vanaf Toornsmit en 30 minuten na afloop van de wedstrijd vanaf de Grolsch Veste
  • Houdt rekening met de dan geldende algemene richtlijnen van de RIVM omtrent corona (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19)

Update 10-09: De bus naar de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard is volgeboekt!
Update 23-09: Nog een paar plekken vrij in de bus voor de wedstrijd tegen FC Groningen
Update 28-09: Door de zojuist aangekondigde maatregelen, waarbij de komende weken het profvoetbal zal worden gespeeld zonder publiek, zal er a.s. zaterdag geen busvervoer zijn naar de wedstrijd tegen FC Emmen!

Bus naar oefenwedstrijd FC Twente - FC Emmen

In de afgelopen periode zijn er voldoende opgaven binnengekomen voor de oefenwedstrijd tegen FC Emmen van a.s. zaterdag. Er zijn nog wel een aantal plekken vrij, dus mocht je alsnog gebruik willen maken van dit busvervoer stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp bericht naar 0619966466.

Prijs & voorwaarden bij opgave
• De prijs voor het vervoer van en naar de Grolsch Veste voor deze vriendschappelijke wedstrijd zal € 7,- bedragen.
• Indien opgave en niet aanwezig bereken we de kosten wel door
• Iedere persoon die in de bus mee wil, dient zelf zorg te dragen voor een mondkapje. Dit mondkapje is iedereen verplicht te dragen tijdens de busreis.
• In de bus is het wel mogelijk frisdrank/bier te kopen. Bij het nuttigen van deze versnapering mag het mondkapje tijdelijk worden afgezet.
• Vertrektijd blijft 1.5 uur voor aanvang van de wedstrijd vanaf Toornsmit (zaterdag dus 17:30) en 30 minuten na afloop van de wedstrijd vanaf de Grolsch Veste
• Houdt rekening met de dan geldende algemene richtlijnen van de RIVM omtrent corona (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19)