Supporter van de zorg!

IMG 20200327 WA0035
Beste medesupporters,

Het zijn bijzondere tijden, waarin de zorg op dit moment een ontzettende belangrijke functie vervult. Om die reden hebben alle supportersverenigingen en Twente, Verenigt! gezamenlijk een T-shirt ontworpen en laten drukken in een gelimiteerde oplage.

De prijs van het t-shirt is € 25,- per stuk. De opbrengst (na aftrek van kosten) komt volledig ten goede aan het personeel van het MST-ziekenhuis in Enschede. Wil jij zowel FC Twente* als de regionale zorg een warm hart toedragen en zo'n speciaal shirt ontvangen? Bestel dan snel door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en € 25,- over te maken op NL48RABO0340741082.

Geef in de mail aan welke maat je wil bestellen (S, M, L, XL, XXL, XXXL). Alleen bestellingen waar een betaling voor binnen is gekomen worden als definitieve bestelling doorgegeven.

*in eerste instantie zou de opbrengst gedeeld worden tussen FC Twente en het MST, FC Twente heeft echter zoveel bewondering voor hetgeen het zorgpersoneel in deze moeilijke tijd doet, dat ze hun deel ook afstaan aan het personeel van het MST!

Ajax - FC Twente

Op zondag 15 maart speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen Ajax. Aftrap is om 20.00 uur. We mogen met eigen bus afreizen naar Amsterdam. Prijs voor een topegangskaartje is €9,-. Overige info volgt. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  o.v.v. Ajax uit.
LET OP!!!! Aanvang is verplaatst naar 14.30 uur. Lijst (alleen bus Markelo) met namen.
Bussen zijn uitverkocht!! Vertrektijd is 11.00 uur vanaf snackbar Toornsmit in Markelo. Totale kosten is €45,- p.p. Betaling via pin. Vriendelijk verzoek om een half uur voor vertrek aanwezig te zijn.

Vitesse - FC Twente

Op zaterdag 7 maart speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen Vitesse, aanvang 19.45 uur. Heb je zin om mee te gaan dan aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Vitesse uit.
Twee bussen zijn uitverkocht!! Lijst met namen. Totale kosten zijn €38,- p.p. Markelo betaald via pinautomaat. Vertrektijd bus om 17.10 uur en bus 2 om 16.55 uur vanaf snackbar Toornsmit in Markelo. Vriendelijk verzoek om een half uur voor vertrek aanwezig te zijn. Alvast bedankt voor de medewerking.

FC Utrecht - FC Twente

Zondag 23 februari de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, aanvang 12.15 uur. Prijs voor een toegangskaart is €9,- en we reizen met eigenbus.
Lijst met namen. Vertrektijd is 9.40 uur vanaf snackbar Toornsmit te Markelo. Totale kosten €41,- p.p. en betaling via pinautomaat.

FC Emmen - FC Twente

Zondag 9 februari speelt FC Twente de uitwedstrijd tegen FC Emmen, aanvang 16.45 uur. Door de enorm grote belangstelling zijn de 35 beschikbare kaarten verdeeld volgens het puntensysteem. We reizen met eigen bus en prijs voor een toegangskaart is €9,-. Lijst met namen. Overige info volgt.
Vertrektijd is 13.25 uur vanaf snackbar Toornsmit in Markelo. Totale kosten €41,- p.p. Betaling via pinautomaat.
Op de wedstrijddag wordt er bekeken of de busreis doorgang kan vinden i.v.m. de slechte weersvoorspelling!!