SCC verlenging 2020-2021

Het is nog de vraag wanneer het mogelijk is in het nieuwe seizoen 2020-2021 om weer met zijn allen naar De Grolsch Veste te gaan om wedstrijden van onze FC te bezoeken. Hier hebben wij geen invloed op dus wachten wij dit af. FC Twente heeft informatie gedeeld over de SCC verlenging van 2020-2021. Hieronder kort samengevat deze informatie:

Verlengen
De SCC wordt niet automatisch verlengd.

Om te verlengen dient men zelf actie te ondernemen, als SCC houder ontvang je morgen om 09:00 een email met daarin een link om je huidige SCC te verlengen. FC Twente bied drie opties voor eventuele tegemoetkoming op de prijs voor de SCC 2020-2021, meer informatie hierover op https://www.fctwente.nl/club/nieuws/start-seizoenkaart-verlenging 

SCC overdragen of verplaatsen
Je kunt je SCC voor komend seizoen ook overdragen aan een andere supporter of verplaatsen naar een andere plek (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Net als vorig seizoen verzoeken we ieder lid om zelf de verplaatsing of het overdragen te regelen.

Verplaatsen naar Vak-P (vakken 101 t/m 107)
Om een SCC in Vak-P (vakken 101 t/m 107) te bemachtigen kun je twee wegen bewandelen.

1) Inschrijven wachtlijst FC Twente
https://www.fctwente.nl/wedstrijden/seizoenkaart/seizoenkaart-vak-p

LET OP: Aanmelding voor Vak-P betekent niet dat je gegarandeerd een plek krijgt in één van deze vakken. Supporters die momenteel een seizoenkaart hebben, krijgen uiteraard voorrang. Verleng in dat geval ook eerst je seizoenkaart voordat je je via onderstaand formulier aanmeldt. Dan ben je gegarandeerd van een plek en wordt je naar Vak-P verhuist zodra er plek vrij is.

2) Inschrijven wachtlijst SVFCTM
Graag het verzoek om een e-mail te sturen met NAW gegevens en relatienummer (13…) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mochten leden hun opzegging in Vak-P bij ons doorgeven dan hanteren wij deze wachtlijst om onderling deze SCC over te dragen.

Opzeggen
Het is eveneens mogelijk de SCC op te zeggen. Indien dit het geval is willen wij jullie vragen dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons te melden, zodat wij deze plek kunnen overschrijven naar iemand die op onze wachtlijst staat. Graag ontvangen wij dan het relatienummer (beginnend met 13, zie achterzijde SCC) en de naam, vak- , rij- en stoelnummer(s).

Kortom
FC Twente zit wederom in overlevingsmodus, echter kan het hier deze keer niks aan doen vanwege de corona situatie. Blijf de club daarom steunen, verleng je SCC en doe dit vanaf 16-05-2020 - 09:00. 

Wanneer dien je een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Alleen noodzakelijk wanneer je de SCC wil opzeggen of wilt bemachtigen in de vakken 101 t/m 107 en 303.
Vermeld bij elke mail je relatienummer (beginnend met 13, op de achterzijde van je SCC) en naam, vak-, rij- en stoelnummer en wees zo duidelijk mogelijk. Verstuur deze mail voor 29-05-2020!

Mocht je hierover vragen en/of opmerkingen hebben, dan kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IMG 20200515 WA0034

Financiële compensatie voor busabonnementhouders

Op vrijdag 24 april jl. is het seizoen 2019-2020 van het betaalde voetbal door de KNVB, vanwege de corona situatie, vroegtijdig ten einde gebracht. Het positieve aan dit besluit is dat FC Twente zich hiermee handhaaft in de Eredivisie dus 'ons' doel is bereikt! Het negatieve is dat het bezoeken van wedstrijden van onze FCT al een tijd niet meer kan.

Omdat het seizoen 2019-2020 abrupt ten einde is gekomen willen wij als supportersvereniging de leden met een busabonnement de mogelijkheid geven op financiële compensatie

FC Twente zou nog 4 thuiswedstrijden spelen in dit seizoen. Een retour busreis per thuiswedstrijd voor een busabonnement houder kost € 4,41 voor een busabonnement zonder blindpoule en € 5,00 voor een busabonnement met blindpoule.

Dit betekent dat we een financiële compensatie kunnen aanbieden van € 17,64 voor een busabonnement zonder blindpoule en € 20,00 voor een busabonnement met blindpoule

Mocht je hier gebruik van willen maken dan kan dit op één manier.

Stuur een e-mail naar info@fct-markelo (tot en met uiterlijk zondag 24 mei) met daarbij de volgende tekst in de onderwerp regel: ‘Compensatie busabonnement: voor- en achternaam'

Indien er geen gebruik zal worden gemaakt van de financiële compensatie zullen wij de gelden gaan inzetten om in de toekomst de busreizen, voor een ieder die er gebruik van maakt zo goedkoop mogelijk te houden. We hopen uiteraard dat dit weer spoedig zal kunnen.

Mocht je hierover vragen en/of opmerkingen hebben, dan kan je een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enquête supportersvereniging

Graag willen we al onze leden & niet leden welke wel op regelmatige wijze gebruik maken van ons busvervoer van en naar de thuiswedstrijden van FC Twente vragen onderstaande enquête in te vullen. 

Meer informatie over het hoe en waarom van de enquête vindt u bij aanvang van de enquête.

Het invullen ervan neemt ongeveer 5 minuten tijd in beslag. Namens het bestuur alvast bedankt voor het invullen!

https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_1SJurqjHRgK5aWV

Patrick Krebbers winnaar 3e periode PLUS-toto

De derde periode van de PLUS-toto 2019/2020 is gewonnen door Patrick Krebbers. Met 18 punten was hij de beste in deze periode. Op slechts twee punten afstand volgde Mark Gossink en daarachter een hele groep met 15 punten. Voor de volledige eindstand van de derde periode en de huidige tussenstand van de PLUS-toto dien je te kijken op het ledengedeelte van de website.

Supporter van de zorg!

IMG 20200327 WA0035
Beste medesupporters,

Het zijn bijzondere tijden, waarin de zorg op dit moment een ontzettende belangrijke functie vervult. Om die reden hebben alle supportersverenigingen en Twente, Verenigt! gezamenlijk een T-shirt ontworpen en laten drukken in een gelimiteerde oplage.

De prijs van het t-shirt is € 25,- per stuk. De opbrengst (na aftrek van kosten) komt volledig ten goede aan het personeel van het MST-ziekenhuis in Enschede. Wil jij zowel FC Twente* als de regionale zorg een warm hart toedragen en zo'n speciaal shirt ontvangen? Bestel dan snel door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en € 25,- over te maken op NL48RABO0340741082.

Geef in de mail aan welke maat je wil bestellen (S, M, L, XL, XXL, XXXL). Alleen bestellingen waar een betaling voor binnen is gekomen worden als definitieve bestelling doorgegeven.

*in eerste instantie zou de opbrengst gedeeld worden tussen FC Twente en het MST, FC Twente heeft echter zoveel bewondering voor hetgeen het zorgpersoneel in deze moeilijke tijd doet, dat ze hun deel ook afstaan aan het personeel van het MST!