Sparta Rotterdam - FC Twente

Op zaterdag 20 november wordt om 18:45 afgetrapt bij de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Twente. Prijs voor een toegangskaart is € 9,- en we reizen af met de Crazy Bus naar Rotterdam. Totale kosten en de vertrektijd volgt z.s.m. (is afhankelijk van het cluster waar wij worden ingedeeld). De opstapplaats is uiteraard weer Toornsmit.

Vertrektijd: nnb
Totaal bedrag: prijs: nnb (toegangskaart: € 9 + bus € + drank € + schade € 2)
Opgave: 110 personen
Aantal kaarten: 74
Lijst met namen: 

Aanvullende informatie:

  • Iedere bezoeker van 13 jaar en ouder dient bij het betreden van het uitvak een geldige QR-code te kunnen laten zien via de CoronaCheck-app. Dit kan een negatieve testuitslag zijn (LET OP: alleen testen via www.testenvoortoegang.nl zijn geldig), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Op www.coronacheck.nl vind je meer informatie over de QR-code. Zorg dat je deze bij het uitvak bij de hand hebt, samen met je toegangskaart en een geldig identiteitsbewijs. Zonder QR-code krijg je geen toegang.
  • Tijdens de busreis dient een mondkapje te worden gedragen conform de overheidsmaatregelen ten behoeve van groeps-/busvervoer.
  • Op de parkeerplaats bij het uitvak en in het uitvak geldt een alcoholverbod.

Algemene Ledenvergadering 2021 - Zaterdag 8 Januari

Wegens de huidige Corona maatregelen is de ALV verplaatst naar Zaterdag 8 Januari vanaf 14:00 uur bij de Haverkamp. 

Op Zaterdag 8 Januari 2022 overdag is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Dit jaar zal de ALV weer fysiek worden gehouden worden. Om 14:00 uur zal het bestuur het vorige seizoen evalueren en zal er vooruit gekeken worden naar het komende seizoen.

Ook zijn er weer bestuursleden die hun bestuurstermijn er op hebben zitten en daardoor aftreden of herkozen kunnen worden. Dit jaar gaat het om de volgende bestuursleden:

  • · Rudy Lodeweges (Bestuurslid, niet herkiesbaar en treed af)
  • · Niek Nijenhuis (Bestuurslid, herkiesbaar)
  • · Bert van der Sluis (Bestuurslid, herkiesbaar)
  • · Dyana Driezes (Bestuurslid, herkiesbaar)

Mochten er onder onze leden kandidaten zijn die zich beschikbaar willen stellen voor een verkiesbare bestuursplek, meld je dan uiterlijk 48 uur voor aanvang van onze vergadering schriftelijk aan bij ons secretariaat. (Secretariaat SVFCTM, Bas Schreurs, Postbus 85, 7475 ZH te Markelo). De standaard termijn voor een bestuursfunctie is 2 jaar. De herkiesbare en vacante posities zullen allen ook voor een termijn van 2 jaar ingevuld worden.

De ALV is de ideale gelegenheid om je op- en aanmerkingen dan wel verbeteringen, die jij voor de vereniging ziet, met het bestuur te delen. Mocht je daarnaast invloed willen uitoefenen op de kandidaatstellingen en/of herkiesbaarheid van bepaalde bestuursleden dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd om je stem hierin te laten horen.

Schroom dus niet om op deze Zaterdag middag naar De Haverkamp af te reizen. De koffie staat voor u klaar.

Komt allen, tot Zaterdag 8 Januari!

Niek Nijenhuis winnaar 1e periode PLUS toto 2021/2022

De verwerking van de PLUS toto formulieren heeft eindelijk kunnen plaatsvinden, waardoor de eerste eindstand en tussenstanden inmiddels online zijn gezet. De 1e periode is reeds afgelopen en door maar liefst drie wedstrijden exact te voorspellen heeft Niek Nijenhuis deze periode weten te winnen. Hierdoor heeft Niek ook de leiding in het algemene klassement, maar in periode 2 heeft Elmar Romeijn de smaak te pakken en komt snel dichterbij. Ben je geinteresseerd in de eindstand van de 1e periode, de tussenstand van de 2e periode of de algmene tussenstand, kijk dan snel in het ledengedeelte!

December Donatie 2021

Wij zijn weer op zoek naar een goed doel voor onze inmiddels traditionele December Donatie. De gift waarmee de SVFCTM haar maatschappelijke betrokkenheid wil tonen werd elf seizoenen geleden geïntroduceerd. Sindsdien zijn verschillende verenigingen of stichtingen verrast met een cheque tussen de 400 en 600 euro. Voor dit jaar is de vereniging nog op zoek naar suggesties voor een goed doel dat in aanmerking zou moeten komen voor deze December Donatie.

Suggesties kunnen worden ingestuurd per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot en met woensdag 1 december. Op de terugweg van de wedstrijd FC Twente – RKC Waalwijk op zondag 12 december zal er in de bus worden gecollecteerd voor de December Donatie.

De vorige December Donatie dateert alweer uit het jaar 2019 en hiermee is er een mooi bedrag van € 562,- geschonken aan de TruckRun Hof van Twente.

UPDATE: Vertrektijd wijzigt weer naar 1,5 uur voor de wedstrijd

In tegenstelling tot onze vorige berichtgeving wordt de vertrektijd van de busreizen voor de thuiswedstrijden weer teruggebracht naar 1,5 uur voor aanvang wedstrijd.

De 1,5 uur gaat per direct in dus a.s. vrijdag zullen de bussen om 18:30 vertrekken bij Toornsmit.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent met je wedstrijdkaart, geldig corona bewijs en ID kaart.