Bezoek oefenwedstrijden FC Twente in de Grolsch Veste

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt FC Twente een drietal thuiswedstrijden waar in beperkte mate bezoek is toegestaan. Als supportersvereniging willen we de mogelijkheden bekijken voor het organiseren van busreizen naar de wedstrijden FC Twente – Go Ahead Eagles (22 augustus) en FC Twente – FC Emmen (5 september).

Opgave:
Om te bepalen of we één bus of meerdere bussen kunnen inzetten gelden de volgende deadlines om je op te geven.

FC Twente - Go Ahead Eagles - uiterlijk maandag 17 augustus
FC Twente - FC Emmen - uiterlijk maandag 31 augustus

Op dinsdag 18 augustus en 1 september laten wij weten, op basis van de animo, of wij het vervoer wel of niet gaan regelen. Opgave kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een WhatsApp bericht naar 0619966466.

Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijs & voorwaarden bij opgave
• De prijs voor het vervoer van en naar de Grolsch Veste voor deze vriendschappelijke potjes zal € 7,- bedragen.
• Indien opgave, de organisatie van een busreis en niet aanwezig bereken we de kosten wel door
• Iedere persoon die in de bus mee wil, dient zelf zorg te dragen voor een mondkapje. Dit mondkapje is iedereen verplicht te dragen tijdens de busreis.
• In de bus is het wel mogelijk frisdrank/bier te kopen. Bij het nuttigen van deze versnapering mag het mondkapje tijdelijk worden afgezet.
• Vertrektijden blijven 1.5 uur voor aanvang van de wedstrijden vanaf Toornsmit en 30 minuten na afloop van de wedstrijd vanaf de Grolsch Veste
• Houdt rekening met de dan geldende algemene richtlijnen van de RIVM omtrent corona (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19)

Automatische incasso lidmaatschap in week 34

In week 34 (17 tm 23 augustus) zal er een automatische incasso doorgevoerd worden door de vereniging om de kosten van het lidmaatschap te incasseren van het IBAN nummer dat is opgegeven door de leden op het machtigingsformulier.

Vanwege de onduidelijkheid hoeveel wedstrijden er daadwerkelijk bezocht kunnen worden kunnen we op dit moment geen busabonnement(en) aanbieden. Hier zal dan ook geen automatisch incasso voor volgen.

Mocht je hierover vragen hebben, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PLUS-toto 2019/2020

Door het plotselinge einde van het seizoen 2019/2020, is er ook een abrupt einde gekomen aan de PLUS-toto.
In plaats van de normale 4 periodes, zijn er dit seizoen 3 volledige periodes afgewerkt. We hebben voor dit seizoen dan ook slechts 4 winnaars in plaats van de normale 5 winnaars.

In de eindstand is Daniel Scholten de eindwinnaar geworden met een minimale voorsprong van 1 punt op Stefan Zwiers.

Winnaar PLUS-toto 2019/2020: Daniel Scholten
Winnaar 1e periode: Daniel Scholten (prijs naar Stefan Zwiers)
Winnaar 2e periode: Johan Izaks
Winnaar 3e periode: Patrick Krebbers

Alle winnaars van harte gefeliciteerd, het geld bedrag zullen we op korte termijn overmaken.
Binnenkort volgt ook de informatie over PLUS-toto 2020/2021!

FC Twente Markelo

Een opvallende transfer bevindt zich in de afrondende fase van een speler die naar FC Twente komt. De 21 jarige verdediger/middenvelder Nathangelo Markelo komt voor 99% zeker naar FC Twente.

Natuurlijk laten wij dit moment als supportersvereniging uit Markelo niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom bieden wij een actie aan, na overleg met FC Twente, speciaal gericht voor leden van onze supportersvereniging.

Je kunt een wedstrijdshirt aanschaffen inclusief bedrukking van nummer en de naam Markelo voor een actieprijs van € 72,50. Dit is een korting van bijna 10%.

Wil je graag dit nieuwe officiële FC Twente Markelo shirt?

Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de volgende informatie.
- thuis- of uitshirt
- kledingmaat

Daarnaast dien je € 72,50 over te maken op IBAN nummer NL48RABO0340741082. De betalingstermijn loopt tot uiterlijk 31 juli. Indien de betaling niet is gedaan, nemen we de bestelling niet mee.

Deze eenmalige actie geldt tot uiterlijk vrijdag 31 juli en is uitsluitend bestemd voor leden van de supportersvereniging. We hopen het shirt te kunnen leveren in het weekend van 7/8/9 augustus, met afhaaladres Toornsmit.

Mogelijkheden wedstrijd bezoek 2020/2021

Het seizoen 2020/2021 staat voor de deur. Op voorhand zal dit al een bijzonder seizoen worden aangezien elke SCC houder niet bij elke thuiswedstrijd aanwezig mag zijn wegens de corona situatie.

FC Twente is volop bezig met de voorbereidingen om deze 'corona' wedstrijden te organiseren en dat is een pittige operationele uitdaging. Als FC Twente de richtlijnen heeft gecommuniceerd naar haar supporters, dan zullen wij hier ook zo spoedig mogelijk op inspelen en waar mogelijk de busreizen gaan organiseren.

Indien we daar meer informatie over kunnen delen zullen we dat spoedig doen.